Här kan du läsa mer om våra  katter. Än är det kattungar med sen!!!!!!!
Omsättningen på katter är tyvärr ganska hög så det kommer nya lite då och då. Bla. gillar rovfåglarna kattungar.  Vår kattungar heter Majsan, efter min gamla kamera (!), Lotta, Tigra och Skrålle. Till vänster myser Majsan och Lotta med vår hund Ronja.


Katterna bor i ladan, ivrigt väntandes på att vi skall servera dem mat. Jodå de skall ta möss och mullvadar också, samt deltaga  livligt när rådjuren skall styckas. Speciellt Musman tycktes på sin tid  uppfatta rådjur som en jätte mus och att det tillhörde BARA honom.
 På vinterhalvåret ligga de och slöar i verkstaden där det är varmt. Det kurrar i katthögen och de tittar med tindrande ögon när vi kommer. Tindrande? Nä det är ju barnaögon vid jultiden, dom glimrar som kattögon. Ibland följer Tigra med mig på jakt. En gång lade hon sig under stolen i jakttornet och kurrade. Hon Gick inte ens med mig hem utan låg kvar och "snarkade". Ibland kom flera katter med mig ut på jakt, då är vi min skäl inte att leka med. Hundpromenaderna är även kattpromenader. Nja Skrålle stannar hemma. Han är för lat för att gå med. Du ser Majsan och Lotta till höger och till vänster Tigra och i mitten Skrålle. Och längst ner alla fyra på "Pilsnerverandan"!!!
En liten Limerick om katter och musskräcken, MUSMAN.

Hankatten MUSMAN från Hagen.
Jagade möss hela dagen.
Men mössen försvann i hålen
Så det blev långt mellan målen.
Äsch, jag går hem och fyller Whiskas i magen.


Tillbaka till första sidan.